Ondernemen met digitale oplossingen,

Typisch GreenMelon

Ontstaan uit passie voor het vak,

Online ondernemen mogelijk maken voor iedereen

Bij GreenMelon zijn we gespecialiseerd in het bouwen en realiseren van de beste Online en IT oplossingen. Denk hierbij aan het onderwerpen, bouwen en onderhouden van een website of webshop. Maar daar stoppen we niet. Ook op het gebied van IT richten we ons onder andere op oplossingen zoals Teams, Office 365, Sharepoint, Outlook, Cloud. We bouwen en implementeren de tools en oplossingen die jou als ZZP’er of MKB’er helpen ondernemen in het digitale tijdperk.

GreenMelon is ontstaan uit passie voor het vak. Het is niet voor niets dat ik zelf al jaren lang in deze sector heb gewerkt. Met de missie en visie die ik met GreenMelon neerzet helpen we ondernemers elke dag weer het beste in hun onderneming naar boven te halen. En dat doen we niet zomaar. Ik durf gerust te zeggen dat we dit op een manier doen die je nog niet eerder hebt gezien. Open, direct en zonder gedoe. Wij zetten ons namelijk voor 200% in om jouw verwachtingen te overtreffen. Benieuwd hoe we dit doen? Laten we eens kennis maken.

Carlo Keyner
CarloKeyner
CarloKeyner
Typisch GreenMelon,

Ondernemen op z'n brabants

Bij GreenMelon doen we het “net effe anders”. Wij geloven dat we met een informele professionele houding het meeste impact kunnen maken op ondernemingen.