Online flessenpost,

Zakelijke e-mail

Als ondernemer is het belangrijk om een zakelijke e-mail aan te maken. Zo zorg je er voor dat je mailadres er professioneel uit ziet en je klanten en relaties je gemakkelijk kunnen e-mailen.
Een stevige basis voor je onderneming,

De voordelen van een zakelijk mailadres

Als ondernemer wil je er voor zorgen dat je zo goed mogelijk voor de dag komt bij je klanten. Dus waarom zou je e-mail daar niet aan bijdragen? Met een zakelijke e-mail oplossing zorg je er voor dat je e-mail adressen er voortaan professioneel uitzien voor je klanten. Want wie gebruikt er voor zijn bedrijf nou @gmail.com of @outlook.com?

Het is belangrijk om onderscheid te maken tussen je privé en zakelijke e-mails. Zo bewaar je een goede balans tussen je werk en privé omgeving maar maak je het ook overzichtelijker. Want je mails over je zorgverzekering hebben toch niks met je bedrijf te maken?

Op een rijtje,

Voordelen

Kom goed voor de dag bij je klanten of relaties
Houd je privé en zakelijke e-mail gescheiden
Overal toegankelijk via je browser of op je telefoon
Kies voor een totaaloplossing die past bij je onderneming
Netjes en verzorgd,

Goed voor de dag

Zorg er voor dat je klanten weten met wie ze zaken doen. Kies je eigen @domein om je e-mail een persoonlijke draai te geven met je bedrijf.

Houd het gescheiden,

Privé en zakelijk

Houd je privé en zakelijke e-mail gemakkelijk gescheiden. Zo voorkom je een onoverzichtelijke volle mailbox. Snel, simpel en voordelig.

Overal en altijd,

Toegankelijkheid

Bekijk je zakelijke e-mail overal en altijd via je webbrowser of via je telefoon. Zo kun je je klanten en relaties altijd te woord staan.