Verkoop altijd en overal,

Webshop laten maken

Je wil online je producten gaan verkopen, slim idee! Wij van GreenMelon bouwen de webshop die bij jouw onderneming past. Zo kun je zorgeloos je producten en diensten ook online verkopen aan nieuwe en bestaande klanten.
Verkoop terwijl je ligt te slapen,

24/7 online verkopen met je winkel

Stel je een voor, je winkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Zou mooi zijn hé? Dat is het voordeel van een webshop. Zonder dat je zelf achter de balie hoeft te staan kunnen je klanten online direct hun bestelling aanpassen, bevestigen en alle informatie inzien.

Daarnaast is een webshop een goed punt om data te verzamelen. Zo krijg je inzicht in waar de behoeften van je klanten liggen en kun je hier meteen je aanbod op aanpassen, handig hé?

Bij GreenMelon geloven we niet in een “one size fits all” oplossing. Wij bouwen je webshop volledig op maat. We bespreken je eisen en wensen en komen met een voorstel die je niet kunt afwijzen. Binnen no-time is je webshop live en kun je aan de slag met online verkopen.

Op een rijtje,

Voordelen

Verkoop je producten 24 uur per dag, 7 dagen per week
Kom in contact met nieuwe klanten via je webshop
Maakt het aanschaffen van je dienst of product gemakkelijker dan ooit
Verzamel data die je onderneming kan helpen in de toekomst
Staat als een huis,

Gebouwd op een stevige fundering

We bouwen al onze webshops met behulp van WooCommerce. Wellicht zegt het je nog niks, maar het is dé oplossing voor je webshop op maat. WooCommerce fungeert als basis van je webshop zodat je gemakkelijk kan beginnen met online verkopen.

Zijn de standaardfuncties niet genoeg en heb je behoefte aan maatwerk of koppelingen met je bestaande systemen? Geen probleem, we denken graag met je mee.

Snel en makkelijk geregeld,

Gemakkelijk zelf je webshop beheren

Omdat wij onze webshops bouwen op WooCommerce in combinatie met WordPress kun je zelf gemakkelijk producten aanmaken, aanpassen en verwijderen. Zo heb je zelf makkelijk controle over je eigen webshop en de producten.

Het beheren en afwerken van je bestellingen gaat geheel via je eigen online omgeving. Zo blijf je in contact met je klanten en krijgen ze automatisch de juiste informatie in hun mailbox of telefoon.

Bij elke webshop leveren we de complete documentatie met uitleg hoe je zelf aan de slag kunt met je nieuwe webshop. Daarnaast krijg je er een kennissessie bij waarin we er ook nog samen doorheen lopen, wel zo handig!

We ontzorgen je volledig,

Onderhoud van je webshop

Bij het gebruik van een webshop komt ook het nodige onderhoud en beheer kijken. Met een webshop werk je desnoods met klantgegevens. Het is belangrijk om je website regelmatig te updaten naar de laatste versie. Hiermee voorkom je dat je webshop een doelwit word voor hackers.

Het is mogelijk om dit zelf te doen, maar bij GreenMelon helpen we je graag met dit hele proces. Zo bieden we drie verschillende abonnementen aan waarmee we je volledig ontzorgen. Zo monitoren we bijvoorbeeld je webshop op vreemde activiteiten en updaten we je webshop in een aparte omgeving om er zeker van te zijn dat alles werkt!