Alles in de cloud,

Office 365

Office 365 is dé oplossing van Microsoft voor je onlineonderneming die je moet hebben. Het is de tool die ervoor zorgt dat je als MKB’er of ZZP’er een stevige basis hebt die je kunt uitbreiden naar je behoefte.
Een stevige basis voor je onderneming,

Wat is Office 365

Office 365 is een verzameling producten die Microsoft aanbiedt aan jou als ondernemer. Zo heb je alles bij de hand om je onderneming ook online een succes te maken. Zo krijg je er bijvoorbeeld de standaard Office-applicaties bij zoals Teams, Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Daarnaast krijg je er 1 terabyte (1000 gigabyte) aan online cloud opslag bij via OneDrive. Handig om al je bestanden veilig op te slaan.

Naast de applicaties die Office 365 biedt kun je ook gebruik maken van de voordelen van Exchange. Zo heb je met Exchange je zakelijke e-mail meteen geregeld. Denk hierbij aan een e-mail met je eigen domeinnaam zoals contact@greenmelon.eu.

Opzoek om samen met je klanten of collega’s samen te werken? Dan maak je gebruik van Teams en Sharepoint. Zo kun je met Teams gemakkelijk online vergaderingen inplannen en met elkaar communiceren. Met de koppeling van Sharepoint kun je ook gemakkelijk online bestanden delen en organiseren voor je collega’s en klanten.

Op een rijtje,

Voordelen

Alle benodigde Office-applicaties om je bedrijf te runnen
Online al je bestanden opslaan in de cloud
Je zakelijke e-mail geregeld met Exchange
Online samenwerken met je collega's en klanten
Eenvouding bestanden organiseren en delen met anderen
Alles wat je nodig hebt voor je onderneming in één omgeving
Schaalbaar en betaalbaar naar de behoefte van je onderneming
Alles in een beveiligde cloudomgeving van Microsoft
Groeit mee met je onderneming,

Betaal- en schaalbaar

Voor elke ondernemer is er een passende oplossing van Office 365. Of je nou een ZZP’er of MKB’er bent met 40 werknemers. Het voordeel van Office 365 is de betaalbaarheid in combinatie met de schaalbaarheid. Zo betaal je bij ons alleen waar je gebruik van maakt.

Zo kunnen wij je als partner altijd voorzien van het juiste advies dat afgestemd is op jouw situatie. Daarnaast kunnen we je alle onderdelen aanbieden als losse licenties, zo maak je geen onnodige kosten die je anders wel zou maken, lekker makkelijk.

Heb je meer nodig? Geen probleem, dan schalen we zonder problemen op. Benieuwd wat we kunnen betekenen voor jouw onderneming? Neem contact op met ons.

Op maat gemaakt,

Altijd passend

Altijd een oplossing die past bij je onderneming. Of je nu ZZP’er of MKB’er bent, Office 365 is er voor iedereen die wil ondernemen met een goede basis.

Doe het veilig,

Goed beveiligd

We zorgen er altijd voor dat je online werkomgeving uitstekend beveiligd is zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.

Iets met koning,

Voor je klanten

De oplossingen van Office 365 zijn niet alleen handig voor jezelf, maar ook voor je klanten. Zo zorg je er voor dat je ze nog beter van dienst kunt zijn.

Doen we voor je,

Alles om veilig online te ondernemen

In het huidige tijdperk is het erg belangrijk om veilig online te ondernemen, ook in Office 365. Een foutje is snel gemaakt. Bij GreenMelon zorgen we er voor dat alle gegevens zoals bestanden en e-mails veilig opgeslagen worden.

Daarnaast zorgen we voor de juiste back-ups. Zo kunnen we altijd gemakkelijk je bestanden of e-mail herstellen. Zo hoef je je daar geen zorgen over te maken, makkelijk.

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? We leggen het je graag gratis en vrijblijvend uit. Plan een gesprek met onze specialist.

We ontzorgen je volledig,

MelonManaged voor Office 365

Voor jou als ondernemer bieden we onze MelonManaged services voor Office 365 aan. Hiermee ontzorgen we je volledig op het gebied van je online bedrijfsomgeving. Zo zorgen we voor de juist beveiliging en geven we hier ook advies in. Daarnaast maken we genoeg back-up punten per dag om er zeker van te zijn dat je werk niet zomaar verloren gaat!

MelonManaged is af te stemmen op de behoeften van je onderneming. We begrijpen namelijk dat een ZZP’er een andere behoefte heeft dan een MKB’er met 40 werknemers. We vertellen je graag meer over onze MelonManaged service en over alle andere Office 365 onderdelen. Plan geheel gratis en vrijblijvend een gesprek in met onze specialist.