Gemaakt voor jouw onderneming,

Applicaties voor je bedrijf

Als onderneming wil je graag de beschikking hebben over de juiste tools om je onderneming te kunnen voeren. Het kan echter af en toe voorkomen dat je iets specifieks zoekt. Denk hierbij aan een applicatie voor je medewerkers of klanten. Bij GreenMelon bouwen we bedrijfsapplicaties voor jou als ondernemer.
Voor al het maatwerk,

Applicaties speciaal voor jouw onderneming

Wil je ondernemer een applicatie hebben die een specifieke taak heeft in je bedrijf? Wellicht ben je er al aan tijd naar opzoek maar krijg je de juiste oplossing niet gevonden. Het gebeurt vaker dat ondernemers een bedrijfsproces graag willen uitbreiden met een bedrijfsapplicatie. Denk hierbij aan een procedure op de werkvloer of een registratieportaal.

Bij GreenMelon ontwikkelen we zakelijke applicaties op het platform van Microsoft: Microsoft Power Platform. Zo heb je bij ons alles in één omgeving. Wel zo makkelijk voor jou als ondernemer.

Op een rijtje,

Voordelen

Zet je bestaande papieren proces om in een applicatie
Gemakkelijk te beheren in je Office 365 omgeving
Maak koppelingen met je bestaande systemen
Zorg voor minder papier administratief werk
Schaalbaar en kosteneffectief,

Gebouw op het Microsoft platform

Onze applicaties worden gebouwd op het Microsoft Power Platform. Een platform dat ondernemingen de kans geeft om bedrijfsapplicaties te ontwikkelen die er écht toen doen. Met de tools en koppelingen die gelegd kunnen worden zorgt het voor een allround oplossing voor jouw applicatie.

Breid je applicatie uit wanneer het nodig is. Zo kun je per applicatie een losse licentie afnemen voor je werknemers. Zo betaal je nooit te veel!

Laat het de computer doen,

Breid het uit met slimme A.I oplossingen

Naast het creëren van een traditionele applicatie biedt Microsoft Power Platform ook slimme technieken aan voor jou als ondernemer. Via de Microsoft AI Builder is het mogelijk om je bedrijfsapplicatie automatisch zaken voor je te laten regelen. Zo kun je bijvoorbeeld bij het inscannen van een PDF automatisch velden laten herkennen en ophalen. Bespaart je weer een hoop werk!

Ook kun je met je telefoon foto’s maken van objecten of teksten waar de AI Builder vervolgens een logische structuur in aan kan brengen. Combineer dit samen met je applicatie en je hebt een volledig automatisch proces.

We ontzorgen je volledig,

Op computer, telefoon of tablet

Microsoft PowerApps is er voor elk platform. Of je nu op je computer, telefoon of tablet je applicatie wil uitvoeren. Met PowerApps kun je de flexibiliteit combineren met de betrouwbaarheid van Microsoft.

Zo maak je bijvoorbeeld gemakkelijk applicaties die je kunt uitvoeren op je telefoon, waar je ook bent. Handig als je op meerdere plekken gebruik wilt maken van je applicatie.

Benieuwd wat we voor jou kunnen bouwen? Neem dan contact op met een specialist.