10/01/2023

Ondernemen met GreenMelon

GreenMelon is een bedrijf dat zich inzet voor ZZP’ers en (kleine) Mkb’ers die behoefte hebben een online en IT-oplossingen. Denk hierbij aan zakelijke mailboxen, webshops, websites, online vindbaarheid, vergaderruimten. Bij het bieden van deze oplossingen zorgen we altijd voor de hoogste kwaliteit op een professioneel informele manier met een obsessie voor klanttevredenheid.

Introductie

Het is zo ver. De start van GreenMelon. Een idee dat al lang bestond maar nu toch echt werkelijkheid is geworden. Ik kijk er naar uit om jullie als klanten te helpen met het bieden van de beste Online en IT oplossingen. Zo zorgen we er samen voor dat jouw onderneming een succes word!

Wie zijn we

GreenMelon is een bedrijf dat zich specialiseert in het bouwen en realiseren van de beste online/IT oplossingen. Denk hierbij aan het ontwerpen, bouwen en onderhouden van een website of webshop. Op het gebied van IT richten we ons op onder andere Microsoft-oplossingen zoals Teams, Office 365, Sharepoint, Outlook. We bouwen en implementeren de tools en oplossingen die klanten helpen ondernemen in het digitale tijdperk. Hierbij zorgen we er natuurlijk altijd voor dat alles veilig gebeurt.

We richten ons op ZZP’ers en (kleine) Mkb’ers die de ambitie hebben om te groeien met hun onderneming. Denk hierbij aan loodgieters, productiebedrijven of scholen en instanties.

Daarnaast zetten we ons in voor ZZP’ers en (kleine) Mkb’ers die behoefte hebben een online en IT-oplossingen. Denk hierbij aan zakelijke mailboxen, webshops, websites, online vindbaarheid, vergaderruimten. Bij het bieden van deze oplossingen zorgen we altijd voor de hoogste kwaliteit op een professioneel informele manier met een obsessie voor klanttevredenheid.

Vanuit mezelf

Het kan beter! Dat dacht ik toen ik de afgelopen jaren in loondienst werkte in verschillende functies. Aangezien ik zelf ook altijd aan de B2B kant heb gezeten van de markt weet ik hoe frustrerend het soms kan zijn als je een partner zoekt die je kan helpen met Online en IT. Daarom wil ik het graag doen op een manier waar ik in geloof:

Kwaliteit + Professioneel informeel + Obsessieve Klanttevredenheid = GreenMelon Fan

Mijn doel is om van jou, de klant, een échte fan te maken. Niet alleen van de oplossingen die we bieden, maar ook van ons als bedrijf en merk. Op die manier willen we graag bekend staan als je over ons praat aan de familietafel.

Hulp nodig met jouw Online en IT vraagstuk?

Daar kunnen we je bij helpen! Ik vertel je graag meer over hoe ik samen met mijn partners jouw Online en IT omgeving naar een hoger niveau kan tillen. Dat doen we met een gratis en vrijblijvend gesprek, op locatie of gewoon lekker digitaal via Teams.

Artikelinhoud