Je onderneming ook online,

Website laten maken

Een nieuwe website laten maken die past bij jouw onderneming. Daarvoor moet je bij GreenMelon zijn! Met onze ervaring en kennis bouwen we een volledige website op maat. Deze stemmen we af op jouw doelen, wensen en zorgen er zo voor dat je onderneming ook online de beste eerste indruk maakt.
Meer dan een online visitekaartje,

Waarom heb je een website nodig?

Stel je voor dat je 24 uur per dag en 7 dagen per week je (potentiële) klanten kunt voorzien van informatie waar ze naar opzoek zijn. Klinkt goed toch? Maar een eerste indruk kun je maar één keer maken. Daarom is het belangrijk dat je website een online vertaling is van je onderneming. Zo krijgen je bezoekers meteen een indruk van je bedrijf en weten ze met wie ze zakendoen!

Daarom is het verstandig om je website te laten bouwen door GreenMelon. Wij hebben verstand van het vertalen van jouw onderneming naar een online kunstwerk. We bouwen je website volledig vanaf de grond op. Ook zijn we er om ervoor te zorgen dat je site goed gevonden kan worden in Google. Zo bereik je de juiste doelgroep!

Op een rijtje,

Voordelen

Laat je klanten kennismaken met je producten en diensten
Zorg dat je onderneming online gevonden kan worden
Zet je potentiële klanten om in échte klanten
Deel relevante kennis en informatie met je klanten
Snel en makkelijk geregeld,

Zelf aanpassingen op je site doorvoeren

We bouwen onze websites op het bekendste contentmanagementsysteem dat er gebruikt wordt: WordPress. Hierdoor word je website wendbaar en kun je deze geheel zelf aanpassen.

Bij elke website leveren we een complete documentatie zodat je zelf aan de slag kan gaan met het aanpassen van je website. Daarnaast hebben we een kennissessie waarin we samen met je de achterkant van de site doornemen.

We ontzorgen je volledig,

Onderhoud van je website

Naast het aanpassen van je website is het belangrijk dat je website altijd up-to-date is. Zo zorg je dat je website veilig is en je de deur nooit zo maar open laat staan voor onbekende.

Je kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen, maar we kunnen ons voorstellen dat je je hier het liefste geen zorgen over wil maken. Daarom bieden we drie verschillende abonnementen die afgestemd op de behoefte van je onderneming. Zo weet je zeker dat je website altijd up-to-date is en dus veilig. Ben je benieuwd hoe we dit doen? Lees dan verder!