Helemaal bij de tijd,

Online samenwerken

Helemaal van deze tijd. Het zorgt er voor dat je alles op één online plek hebt om met je collega’s, klanten en partners samen kunt werken. Bij GreenMelon helpen we je graag met het adviseren, opzetten en beheer van jouw online werkomgeving.
Alles op één plek,

Werk samen met je collega's, klanten en relaties

Online samenwerken is niet meer weg te denken uit de huidige online wereld. Het geeft je de vrijheid om te werken zonder vast te zitten aan een vaste locatie. Zeker met de afgelopen jaren zijn we er als ondernemers steeds meer achter gekomen hoe belangrijk het is om altijd en overal samen te kunnen werken. Denk daarbij aan het delen van bestanden, vergaderen en communiceren met elkaar.

Maar hoe pak je dat aan? Er zijn inmiddels ontelbare oplossingen waar je mee samen kunt werken, maar welke is de beste voor jou onderneming? Bij GreenMelon weten we precies wat jou onderneming nodig heeft om succesvol te kunnen samenwerken.

Op een rijtje,

Voordelen

Gemakkelijk bestanden delen met elkaar
Beheer de voortgang van je projecten en deel de voortgang met elkaar
Vergader met je collega's, klanten en relaties
Schaalbaar en betaalbaar naar de behoefte van je onderneming
Alles in één veilig online omgeving
Mèèj wie, mèèj men,

Online vergaderen met Teams

Door de slimme oplossingen van Microsoft maakt Microsoft Teams het makkelijker dan ooit om samen online te vergaderen. Zo bied het je een breed scala aan opties om je vergadering of Webinar succesvol te laten verlopen.

Zo nodig je gemakkelijk je collega’s, klanten en relatie uit via een link of uitnodiging die ze direct kunnen accepteren of afwijzen. Daarnaast kun je gemakkelijk je beeldscherm delen en presentaties geven.

Als uitbreiding op de standaard online omgeving heeft Microsoft een oplossing voor zakelijke vergaderruimten genaamd Teams Rooms. Doormiddel van de juiste hard- en software kun je je vergaderruimte omtoveren tot een samenwerkingsruimte van het hoogste niveau.

Teamwork makes the dreamwork,

Sla je bestanden veilig op en deel ze

Een ander belangrijk onderdeel om online samen te kunnen werken is het veilig opslaan en delen van bestanden. Ook bied Microsoft de juiste oplossingen om dit waar te maken. In Office 365 bevinden zich verschillende onderdelen waarmee je dit kunt doen. Denk hierbij aan SharePoint en OneDrive.

Doormiddel van SharePoint creëer je gemakkelijk een plek om samen te werken aan bestanden, waar OneDrive je de mogelijkheid bied om je eigen bestanden veilig op te slaan en te synchroniseren met je werkplek. Bij GreenMelon bieden we onze MelonManged services aan voor je Office 365 omgeving. Zo weet ze zeker dat je bestanden altijd veilig zijn.

Wie is er verantwoordelijk voor de koffie,

Beheer je projecten en deel de voortgang met je klanten

Als onderneming wil je graag grip hebben op de lopende en geplande projecten. Ook hiervoor bied Microsoft een passende oplossing: Microsoft Projects. Met Microsoft Projects maak je projectplannen aan en kun je nauwkeuring de voortgang monitoren, wel zo handig.

Deel vervolgens de voortgang met je klanten zodat ze weten of alles volgens schema verloopt. Koppel de juiste taken aan de juiste werknemers en creëer zo eigenaarschap voor de verschillende taken.

Werkt net effe anders dan een postduif,

Je zakelijke e-mail veilig online

Als onderneming wil je veilig en overal je e-mails kunnen lezen, beantwoorden en versturen. Hiervoor bied Microsoft de Exchange service. Hiermee kun je je volledige bedrijf voorzien van de juiste e-mail adressen en maak je het makkelijk om hiermee te werken.

Door het licentiemodel van Office 365 kun je gemakkelijk op en afschalen als het nodig is. Zo kun je per mailbox een aparte licentie afnemen naar mate het gebruik. Bij GreenMelon bieden we de juiste oplossingen voor je zakelijke e-mail aan.